06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Zárcsere Zugló – biztosan biztonságosan!

 

Nem árt tisztában lenni azzal, milyen biztosítékot nyújt a zár, ami otthonodat védi. Hosszú távon remek befektetésnek bizonyulhat egy minőségi zárcsere! Ne várd meg, míg bajba kerülsz, keress egy profi szakembert, aki garantálja számodra a legbiztonságosabb zárat. Zárcsere Zugló környékén? Keresd Szabó Dénes csapatát!

 

Made in China-avagy minden sztereotípiának van alapja

 

Az olcsó ajtók általában egyszerű, kínai zárral vannak felszerelve, ez pedig felhívás keringőre egy betörő számára. Csak legyintesz erre az egészre, mert úgy gondolod ez már végképp nem fér bele a költségvetésbe? Pedig ez egy olyan hosszútávú befektetés, amit senkinek se szabadna kihagynia. Sajnos igaz az a sztereotípia, hogy az olcsó kínai cucc sok esetben silány minőséget jelent. Ha ezzel éles helyzetben fogsz szembesülni, sokkal többet veszíthetsz…

 

Zárcsere Zuglóban: Miét érdemes minket megbízni?

 

  • A munka számunkra nem csupán pénzkeresést jelent, hanem hivatásként tekintünk rá
  • A legképzettebb, tapasztalt szakemberekkel és minőségi munkaeszközökkel dolgozunk
  • Szívesen adunk tanácsot, körültekintő tájékoztatást zárcsere ügyben, és nem próbálunk meg rábeszélni extrém drága megoldásokra
  • Az általunk szerelt zárbetétekre típustól függően 1- 3 év garanciát vállalunk!
  • A zárbetétekhez 3 vagy 5 kulcsot adunk típustól függően
  • Nem árulunk zsákbamacskát: telefonos egyeztetés esetében lefixáljuk a munkadíjat. Az anyagköltség függ a zárbetét hosszától, vagyis a középső csavartól mért távolságtól, valamint a biztonsági szinttől. Mivel szemben legyen ellenálló a zárbetét.
  • Egy zárcsere Zugló környékén nem okozhat nekünk gondot

Reszkessetek betörők, avagy verhetetlen biztonság a zárak

terén

 

Talán azt gondolod, csak a te záradat nem érheti bántódás, és, hogy a te házadba nem surrannak be tolvajok? Ugyan miért nem? Ha a hétköznapi záradat lecseréled egy szuper változatra, akkor a legfifikásabb törvényen kívüli is csak az idejét vesztegeti.  

Akkor is tudunk segíteni, ha már megtörtént a baj, de jobb nem megvárni, míg áldozattá válsz, és a csekély védelmet nyújtó szerkezeteket biztonságos zárakra cserélni. Nem olcsó mulatság, de horror árakra sem kell gondolni. Zárbetéteink a legkülönbözőbb feltörési módok ellen nyújtanak biztonságot: savazás, finom nyitás  ellen (mikor “drótokkal” nyitják ki), zárfúrás, zártörés ellen, beütőkulcs ellen (egy speciális kulcsot ütnek bele, amivel kinyitható a zár), és még maghúzás ellen is (amikor zár magját tépik ki).

Könnyedén szerezhetsz magadnak pár kellemetlen órát, ha nem figyeltél oda az intő jelekre, vagy nem gondoskodtál előre a biztonságról. Keress meg minket minél előbb. 

Időszakosan nem árt egy rutinvizsgálat sem, ha látszatra minden klappol, vagy amikor feltűnik, hogy valami már nem teljesen kerek. 

Előzd meg a problémákat, nézesd át a záraidat!

 

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárcsere Zugló – a biztonság házhoz megy!