06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Zárcsere azonnal

A legrövidebb út a zárcseréhez… akár azonnal

Ha akad a zár,  szorul, nehezen megy bele a kulcs, betörtek a lakásba, akkor már nincs idő halogatni. Zárcsere kell azonnal!

Sok mindent megpróbál az ember önmaga megoldani, de az tény, hogy a leggyorsabban a zárcserére szakember képes!

Zarcsere azonnal - Zárcsere azonnal

Ha Te csinálod a zárcserét!

Bár lehet, hogy most sok konkurencia megkövez, de elárulom, nem nagy kunszt a zárcsere…

Te is meg tudod csinálni, de ahhoz segítség is kell, aki a lakást őrzi, amíg Te beszerzed a zárbetétet.

Az ajtó élében egy nagyrészt csillagfejű csavar fogja a zárbetétet a kilincs alatt. Ezt ki kell csavarni, ilynekor már mozog a betét. Dugd bele a kulcsod, és forgasd el kb. 15 fokot, ha nem megy, játsz vele egy kicsit. Eközben húzd a kulcs irányába a zárbetétet, és egyszercsak kijön…  Lemész, veszel egy újat, és fordított sorrendben visszarakod.

Ha nincs hozzá kulcsod, vagy nem fordul a zár, akkor kulcs nélkül kell megoldani, de azt már csak zárszakértő tudja.

Szeretnéd megtudni, hogy miért érdemes profikhoz fordulni?

Olvass csak tovább…

zarcsere ikon fontos 01 - Zárcsere azonnal

Először is ki kell találni, hogyan tudjuk kiszerelni a zárat, mi fogja, mit kell ki- vagy becsavarni. Ez már önmagában sem könnyű feladat, különösen a korszerű cilinderzárak és biztonsági zárbetétek esetében, amelyeket úgy terveztek, hogy ne legyen egyszerű eltávolítani őket. Ráadásul még arra is rá kell jönnünk, hogyan kivitelezhető a zárcsere anélkül, hogy az ajtó vagy a zárszerkezet roncsolódna.

A legtöbbször valami miatt nem könnyű kiszedni a zárbetétet, mert le van festve, megvetemedett a fa…, és ez csak ott a helyszínen derül ki… Persze ezért több pénzt nem kérhetünk!

Zárcsere azonnal– ha gyors és minőségi munkát kíván, hívj minket!

Ha szeretnéd, hogy ne legyen egész napos program a zárcsere, mégis magas minőségű legyen a végeredmény, és biztonságosabbá, valamint zökkenőmentessé váljon a ki- és bejutás, bízd a feladatot inkább arra, akinek ez a szakmája!

A rövid idő alatt elvégzett zárcsere a specialitásunk. Számtalan zártípust és szakmai fogást ismerünk, ami lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt bejuttassuk lakásodba, ha nem tudsz bejutni.

Az ajtó több okból kifolyólag is szorulhat, a zárnyelv akadozhat, vagy problémák léphetnek fel a kilincs működésében. Néha az is elég, ha csak elvégezzük a zárak finomhangolását vagy az ajtó igazítását. Zárszerviz szolgáltatásunk ekkor is a rendelkezésedre áll.

A biztos befutó, és szakszerű megoldás, ha zárcsere szükségessége esetén szakembernek szólsz, hiszen neki a kisujjában van minden mozdulat. Így minimális az esélye annak, hogy kár keletkezzen a zárban, vagy roncsolódjon az ajtó – mindezzel pedig sok pénzt és idegeskedést megspórolhatsz meg.

Baráti jó tanács, ha már zárcserére kerül a sor, érdemes egy biztonságosabb zárat betenni!

Hívj minket!

06 20 575-15-95

Az igazán sürgős esetekben minden perc számít. Az azonnali zárcsere segíthet, ha…

zarcsere ikon lakat 01 - Zárcsere azonnal
zarcsere ikon tel 01 - Zárcsere azonnal

Hívj minket!

06 20 575- 15- 95

Miért pazarolnád az időd várakozásra?

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárcsere azonnal