06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

A precíz zárszerelő Budapesten valóban ritka?

 

Ha a zárszerelő szó hallatán már látod lelki szemeid előtt az összekarcolt ajtót és a roncsolt kilincset, akkor gyorsan hessegesd el ezt a rémképet! Van még megbízható zárszerelő Budapesten…

Csapatunk szakemberei sérülésmentesen dolgoznak, és ha van esély a javításra más módon is, nem cseréljük ki a zárat, hanem megszereljük azt. Szóval ha zárszerelőre van szükséged Budapesten, olvass tovább a részletekért!

 

Ha meggyűlt a bajod a bejárati ajtóval, ne önállósítsd magad!

 

Több próbálkozás után sem nyílik az ajtó? Eltört a kulcs vagy egyéb olyan probléma merült fel, ami miatt nem tudsz bejutni a lakásodba, a nyaralódba, az irodádba, a garázsba? Esetleg a kertkapu nem enged be? Egyik esetben sem érdemes házi trükköket alkalmazni. Ilyenkor, ha valaki feszegeti az ajtót vagy piszkálja a zárat, sokkal nagyobb károkat képes okozni, mint amilyenek az eredeti problémánál fennálltak. 

Ne próbálkozz sem hajtűvel, sem dróttal, sem csavarhúzóval vagy egyéb hegyes tárgyakkal nekiesni a zárnak, ugyanis míg ezek a trükkök a filmekben működnek, addig a valóságban egy összekarcolt ajtót kapsz cserébe, amely nagy valószínűséggel továbbra is zárva van. Ha pedig valamilyen csoda folytán mégis kinyílna, még mindig nincs megoldva, hogy legközelebb miként zárod majd be. 

 

Mi okozhatja a meghibásodást?

 

Fontos, hogy ne okold se magad, se a család többi tagját! Ugyanis nagyon sokféle oka lehet annak, ha egy zár felmondja a szolgálatot, melyről senki sem tehet. Egy meghibásodott zárszerkezet, egy elidősödött alkatrész vagy egy eltört kulcs mind megkeseríthetik a napotokat. 

A közös bennük, hogy mindre van megoldás, sőt! Ez a megoldás lehet költséghatékony, gyors és profi egyszerre. 

 

Nem csak bejárati ajtókra szakosodtuk!

 

Ha a kocsiajtó nem engedelmeskedik vagy a széf zárszerkezete mondta be az unalmast, ebben is tudunk neked segíteni. Hívj minket bátran, mi pedig Budapesten egy óra alatt a helyszínen leszünk és segítünk kikerülni a szorult helyzetedből. Érdemes más most elmenteni a telefonszámunkat, így ha esetleg bajba kerülsz, egyszerűen csak ki kell keresned minket a névjegyzékből, mi pedig indulunk és segítünk! 

 

Mi a különbség a zárcsere és a zárszerviz között?

 

Sok esetben, amennyiben úgy látjuk a helyszínen, hogy nem olyan nagyfokú a meghibásodás, elég megszerelni a zárat, nem kell a komplett szerkezetet cserélni. Ez pedig több okból is jó neked. Egyrészt sokkal költséghatékonyabb, hiszen egy új zár önmagában drágább, mint a javítás költsége, nem beszélve a későbbi kulcsmásoltatásról. Emellett sokkal kisebb az esély a roncsolásra, hiszen ugyanaz a zárszerkezet kerül vissza a helyére a javítást követően. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindenáron megjavítjuk a zárat. Ha azt menthetetlennek ítéljük, mindenképpen javasoljuk a cserét. 

A lényeg nekünk mindig az, hogy NEKED jó legyen, és a végén egy karcolásmentes, ám hibátlanul nyitódó-záródó ajtóval hagyjunk ott téged.

Zárcsere, zárnyitás, zárszerviz Budapesten – hívj minket és közel lesz a segítség!

 

 

Mások ezeket is olvasták:
Zarszerviz Budapesten 150x150 - Megbízható zárszerelő Budapesten? Igen, létezik!
Ezekre az intő jelekre figyelj, mielőtt zárszerviz keresel Budapesten!

Mikor lényeges a zárszerviz Budapesten?   Zavar, hogy egy nagybevásárlás után csomagokkal a kezedben még

Zarszerviz sos 150x150 - Megbízható zárszerelő Budapesten? Igen, létezik!
SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!

Sürgősségi zárszervíz SOS, ha nagy a baj   Ha valami SOS, akkor bizony már alapvetően

zarszerelo budapest e1580379216492 150x150 - Megbízható zárszerelő Budapesten? Igen, létezik!
Zárszerelő Budapest – egy órán belül a helyszínen vagyunk!

Zárszerelő Budapest – ha számít az idő!   Nem nyílik az ajtód zárja, és fogalmad

Elvesztetted a lakáskulcsot a pótkulcs pedig a lakásban 150x150 - Megbízható zárszerelő Budapesten? Igen, létezik!
Elvesztetted a lakáskulcsot, a pótkulcs pedig a lakásban?

Mit tehetsz, ha elveszett a lakáskulcs? Felhívhatod az egyik barátodat, hogy hozza a baltát, de

A biztonsági zárak fajtái 150x150 - Megbízható zárszerelő Budapesten? Igen, létezik!
„Melyiket válasszam?” A biztonsági zárak fajtái

Segítünk eligazodni a megfelelő biztonsági zár kiválasztásában! Hajlamosak vagyunk azt gondolni, amit zár mögé rejtettünk,

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Megbízható zárszerelő Budapesten? Igen, létezik!

Hívjon! 06 20 575-15-95

Hívás