06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Zárcsere Budapesten, kit hívj, ha sürgős?

 

Szükséged van zárcserére? A válasz nem is olyan egyszerű, mint gondolnád: könnyen előfordulhat, hogy minden rendben van, de a háttérben már gonosz erők munkálkodnak azon, hogy elrontsák a napodat. No meg persze az is, hogy minden elromolni látszik, mégsem olyan nagy a baj. Olvass tovább, segítünk!

 

Reggelente rendszerint minden perc ki van számolva, így még pont eléred a villamost úgy, hogy útba ejted a kedvenc pékségedet, vagy éppen beérsz akkor is a munkahelyedre, ha belekeveredsz a dugóba. Viszont ha a bejárati ajtó úgy dönt, felmondja a szolgálatot, és nem nyílik vagy nem tudod bezárni, bizony nem indul ilyen kellemesen a reggel. Ilyenkor mindenképpen szakember segítségére van szükség. 

Ha Budapesten élsz, hívj minket bátran, hiszen mi úgy oldjuk meg a problémát, hogy közben az ajtó sérülése miatt sem kell aggódnod. Természetesen nem kell órákat várnod a szerelő érkezésére. Hidd el, tudjuk, milyen kellemetlen, ha nem tudsz otthonról elindulni vagy nem tudsz hazamenni egy hibás zár miatt. 

 

Mitől romlik el az ajtózár?

 

Ezt ennyiből sajnos nem tudjuk neked megmondani, mindenképpen látni kell előbb az ajtót és a zárat, csak a személyes megtekintés után tudunk neked „pontos diagnózist” mondani. Ne aggódj, bármi okozza is a gondot, megoldjuk ott a helyszínen, nem hagyunk magadra egy hibás bejárati ajtóval! Arról azonban, hogy milyen műveletekre lesz szükség és mennyibe fog mindez kerülni, csak a helyszínen tudunk egyeztetni, ha látjuk, mivel is állunk szemben. 

 

Biztos, hogy szükség lesz a zárcserére?

 

Persze előfordulhat, hogy olyan súlyos a helyzet, hogy az előző zár teljes egészében a kukában landol, ám nem feltétlenül van mindig szükség a zárcserére.

Nyugodtan hívhatsz akkor is, ha a bejárati ajtód egy egyszerű szerkezet, de lehet ez több ponton záródó biztonsági ajtó is, sőt, ilyen módon megoldható akár széfzárak vagy hagyományos, valamint immobiliserrel ellátott autók zárjának cseréje is. Ilyenkor a zárbetétet cseréljük ki, amely az a kis szerkezet, amelybe a kulcsot helyezed és ami felel az ajtó kinyitásáért és záródásáért. 

A zárcsere akkor indokolt, ha megpróbálták feltörni az ajtódat (reméljük, nem sikerült!), ha ellopták és/vagy lemásolták a kulcsodat, vagy ha olcsó ajtót vettél, amihez silány minőségű zárat adtak.

 

Mit tehetsz, ha nem tudod kinyitni vagy bezárni az ajtódat?

 

Először is ne pánikolj és semmiképpen ne próbáld meg egyedül megoldani a problémát, hiszen egy rossz mozdulattal még nagyobb kárt tehetsz a szerkezetben. Sőt, az is előfordulhat, hogy ha eredetileg nem lett volna szükség a zárcserére, akkor a ténykedéseid után már bizony lesz. A legjobb dolog amit tehetsz, hogy azonnal tárcsázol minket. Ha elmondod még a telefonban, milyen zárról van szó, megkönnyíted a dolgunkat és még hamarabb megoldjuk a felmerült problémát. 

Zárcsere Budapesten – hívj minket, ha segítség kell!

 

Mások ezeket is olvasták:
Zarszakuzlet budapest 150x150 - Zárcsere Budapesten, egyszerűen!
Melyik a legjobb zárszaküzlet Budapesten?

Hogyan válassz minőségi zárszaküzletet Budapesten?   Le kell cserélned a zárakat? Nyikorog a kilincs, forog

Biztonsagi zar csere 150x150 - Zárcsere Budapesten, egyszerűen!
Mihez kezdj, ha a biztonsági zár csere gondolata foglalkoztat?

Mit érdemes tudni a biztonsági zár cseréről?   Olcsó ajtót vettél, és nem bízol a

Biztonsagi ajto zarcsere 150x150 - Zárcsere Budapesten, egyszerűen!
Miért szükséges a biztonsági ajtó zárcsere?

Mely hibák miatt kell a biztonsági ajtó zárcsere?   A biztonsági ajtóval felszerelt lakás vagy

Zarszerviz sos 150x150 - Zárcsere Budapesten, egyszerűen!
SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!

Sürgősségi zárszervíz SOS, ha nagy a baj   Ha valami SOS, akkor bizony már alapvetően

zárcsere zugló 150x150 - Zárcsere Budapesten, egyszerűen!
Zárcsere Zugló – a biztonság házhoz megy!

Zárcsere Zugló – biztosan biztonságosan!   Nem árt tisztában lenni azzal, milyen biztosítékot nyújt a

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárcsere Budapesten, egyszerűen!

Hívjon! 06 20 575-15-95

Hívás