06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Zárszerelő Budapest – ha számít az idő!

 

Nem nyílik az ajtód zárja, és fogalmad sincs, kihez fordulhatnál segítségért? Megbízható, gyors megoldás kellene? Ha kínos helyzetbe kerültél, ne ess pánikba, van olyan, ügyfél referenciával rendelkező, magát külföldön is képző, naprakész szakember, aki gyorsan megoldja a problémád. Zárszerelő Budapest környékén? Keresd Szabó Dénes csapatát!

 

Zárszerelő Budapest-mint égen a csillag?

 

Ha az interneten bóklászol mesteremberek után, akkor megdöbbensz azon a sokak által hangoztatott féligazságon, hogy a szakemberekből napjainkban hiány van – rengeteg találatot fogsz kapni.
Nos, lehet, hogy soknak van valamiféle papírja arról, hogy képes ezt-azt megbütykölni, ami beragadt, de ha annyi van is belőlük, mint az égen a csillag, ugyan honnan tudhatnád, ki az, aki valóban mestermunkát végez, és nem árul zsákbamacskát? Kit kell hívnod, hogy azt kapd a pénzedért, amit megígért? 

 

Egy elégedett ügyfél: Márk levele

 

S.O.S: kellene neked egy tuti tipp, hogy kit hívj ha baj van, és te legalább annyira bepánikolsz az ismeretlen tereptől mint a bezárult lakásajtótól? Íme, egy elégedett ügyfelünk véleménye, amely biztosíték arra, hogy velünk jól járhatsz.

Kedves Dénes,

Szeretném még egyszer megköszönni azt a hozzállást, amelyet az ön alkalmazottja tanúsított a problémám iránt. Ritkán csalódok ennyire kellemesen. A zárszerelő kinn volt az óbudai lakásomon fél óra alatt, és pikk-pakk elvégezte a munkát. Nagyon meglepődtem, hogy nem sérült meg a szerkezet, és nem kellett új zárat vennem. Azt hittem, hogy nem is lehetséges. A kollégája nagyon lelkiismeretes volt, pontosan tájékoztatott mindenről, és kedvesen válaszolt a kérdésemre. Biztos lehet benne, hogy az ismerőseim körében gyarapítani fogom csapata hírnevét. Nagy megkönnyebülés volt, ahogy az is, hogy korrekt árat fizettem egy korrekt munkáért. Az látszik, hogy maguk nagyon is megérik a pénzüket, és hogy kivételes figyelemmel fordulnak a zárak és zártulajdonosaik felé. További sok sikert kívánok karrierjéhez és munkájához! Üdvözlettel, V. Márk

Bizony, szívmelengető érzés volt ezeket a sorokat olvasni. Jó, hogy sok ügyfél úgy jelez vissza, hogy mi is valóban elhihetjük magunkról, hogy ismerjük a szakma csínját-bínját. Ehhez egyébként elengedhetetlenek a korszerű technikai eszközök,  a folyamatos továbbképzés, amelybe beletartozik a külföldi tanfolyamok elvégzése is. 

Amellett, hogy sürgős eseteken bármikor számíthatsz ránk, a megelőzésben, zárszervizben ajtók, széfek és autók terén is otthonosan mozgunk. Néha nem árt egy rutinvizsgálat, ha látszatra semmi baja a záraknak, vagy ha feltűnik, hogy kicsit vacakol a szerkezet. Ha meg szeretnéd előzni a problémákat, mentsd el a számunkat és hívj, ha kell egy zárszervíz! Budapesten is tudunk segíteni.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

 

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárszerelő Budapest – egy órán belül a helyszínen vagyunk!

Hívjon! 06 20 575-15-95