06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Mikor lehet szükséged zárszervizre?

A zárszerviz feladata egyértelműen a zárak javítása. De milyen helyzetben van szükség erre a szolgáltatásra? Csak akkor kell, ha baj van, vagy más dolgokban is tud segíteni? Ezeket a kérdéseket járjuk most körbe.

Szeretnél kijutni, vagy bejutni az otthonodba, de nem megy, mert a zár megmakacsolta magát?

Még mielőtt kommandósokat megszégyenítő terveket szőnél a zár feltörésének érdekében, állj meg egy percre, és inkább tőlünk kérj segítséget!

 

Biztonsági rendszer ki- és átalakítása

 

Legtöbben új ingatlanba történő beköltéskor, vagy rossz élmény hatására gondolkodnak el a biztonsági rendszer kialakításán vagy a meglévő biztonsági rendszer átalakításán.
Optimális esetben más kárán tanulva vágunk neki a zár cseréjének, vagy még jobb esetben csak megelőzzük a hívatlan vendég érkezését egy komolyabb ajtózárral.

Persze elsőre a dolog nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik: nem szabad kétségbeesni, ha a barkácsboltba érve leginkább a tanácstalanság érzése uralkodna el rajtad. Nem mindenki születik ezermesternek, a legtöbben sajnos inkább az öreg Mekk Elekre hasonlítanak – ami a ház körüli javításokat illeti. Nem szégyen ezt beismerni, sőt! Az igazi férfi (nő) nem fél segítséget kérni a nála profibbaktól. Főleg az ilyen nagy horderejű dolgokban nem érdemes a sufni-tuningban bízni, hiszen sajnos akár az életed is múlhat ezen!

Keress inkább minket, mondd el a problémát, a terveket (ha vannak), és szakembereink a lehető legnagyobb körültekintéssel megtervezik az igényeidnek leginkább megfelelő biztonsági rendszert, zárszerkezetet. Nem csak a kivitelezésben, a tervezésben és a beszerzésben is segítünk!

 

Zárnyitás

 

Egészen addig nem gondolunk bele abba, hogy milyen jó ki-, vagy éppen bejutni valahova, amíg minden flottul megy. Ám nem kell hozzá sok, elég egy beletört kulcs, egy beragadt zár vagy egy huzat által becsapott ajtó, és máris rájövünk, hogy jobb lenne bent mint kint!

Nyugalom, bízd ránk a dolgot!

Szakembereink hosszú évek során felhalmozott szakmai tapasztalattal rendelkeznek, minden ajtón be-, vagy ki tudnak jutni, ha arról van szó. Nem érdemes sajátkezűleg belefogni az ajtó nyitásba, mert lehetséges, hogy kárt teszel benne, és bezárni nem fogod tudni többé. Ebben az esetben a következő nagy beruházás az ajtó cseréje lesz, ami nem olcsó mulatság.

Sérülésmentesen ajtót nyitni csak szakember tud. Ezért célszerű átgondolni és mérlegelni, mielőtt te vágnál bele.

 

Bizalom

 

A zárszerviz bizalmi feladat. Sajnos hallani rémtörténeteket zárcserékről, ami után a betörő kulccsal jut be a lakásba… – vajon hogyan?

Természetes, hogy ilyesmi nálunk nem fordulhat elő: a munkatársaink minden kulcsot átadnak az esetleges zárcsere után, amelynek elvégzésére garanciát is vállalunk.

Vállalkozásunk nem engedheti meg magának a rossz hír árnyékát sem, kollégáink teljes mértékben feddhetetlen szakemberek. Nálunk csak az esztétikus és tökéletes munka az elfogadható.

 

Fordulj hozzánk bátran az ilyen kulcshelyzetekben is, és megmentünk!

 

Tel: +36 20 /575-1595

 

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Mire jó a zárszerviz?