06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Végre egy sikeres zárjavítás gyorsan!

Köztudott, hogy ami elromolhat, az előbb-utóbb el is romlik. Sajnos e törvény alól záraink sem képeznek kivételt, így tehát fel kell készülnünk az időnkénti óhatatlanul szükséges zárjavításra.

Az általunk nagyon is ajánlott rendszeres karbantartással ugyan elérhetjük, hogy ritkábban legyen szükség a zárszervizre, ám a technológia természetéből fakadóan bizonyos időközönként muszáj szerelni. Ilyen esetben – zártípustól függően – sokszor érzünk rá késztetést, hogy mi magunk álljunk neki a munkának; ezt azonban még a látszólag egyszerűbb hagyományos és cilinderzárak esetében sem ajánljuk. Az avatatlan kéz általi beavatkozás általában több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz – jellemzőbb, hogy csak rontunk a helyzeten, és zárjavítás helyett már csak a teljes zárcsere segíthet.

Zárjavítás: mi minden típust, minden zárfajtát vállalunk!

Számíthat ránk, bármiféle problémája adódik kulcsaival, zárjaival. Legyen az autózár, vagy lakászár, hiszen ezeket használjuk a legtöbbet, és ezek védik meg értéktárgyainkat, vagyonunkat; vagy éppen más funkciójú zárak – mi segítünk, amilyen gyorsan csak lehetséges!

Ha egy mód van rá, igyekezni fogunk még a helyszínen megjavítani az elromlott zárat. A legfontosabb számunkra, hogy mindig szem előtt tartsuk ügyfeleink igényeit: a zárjavítás során is folyamatosan együttműködünk, és figyelemmel kísérjük megrendelőink észrevételeit – hiszen az Ön kényelme nekünk mindennél többet ér!

Meg kell jegyeznünk: ha elromlott zárról van szó, az olcsóbb és praktikusabb zárjavítás nálunk mindig elsőbbséget élvez a zárcserével szemben. Ugyanakkor, ha úgy látjuk, hogy az adott szerkezetet nem érdemes már megmenteni (vagy éppen biztonsági szempontból hibás, elavult), ezt feltétlenül szóvá fogjuk tenni a kedves ügyfélnek, és lehetőséget fogunk biztosítani, hogy a zárjavítás helyett kedvezményes áron választhassa valamelyik korszerűbb, jobb típusunk beépítését.

Ezen felül a javítás vagy csere ára attól is függ, hogy mennyi külső bontással járna előbbi; illetve, szükséges-e hozzá roncsolni az ajtót, mely esetben a költségek emelkedhetnek.

Amit sokat használunk el is romlik… ne idegeskedjen a zárjavítás miatt: bízza ránk!

A zárjavítást igyekszünk költséghatékonyan megoldani, hogy minél kevesebb alkatrészt kelljen cserélni, és költsége is minimális legyen!

Hívjon minket!

06 20 575 15 95

A zárjavítást igyekszünk költséghatékonyan megoldani, hogy minél kevesebb alkatrészt kelljen cserélni, és költsége is minimális legyen! A fenti esetekben legtöbbször elég az apróbb alkatrészeket cserélni, vagy magát a betétet. Mindez lényegesen egyszerűbbé és olcsóbbá teszi a zárjavítást.

Kivételt képezhet például a betörési kísérlet: ilyenkor leggyakrabban feszítővassal vagy más eszközzel próbálják felfeszíteni, széttörni a zárat vagy benyomni az ajtót, ami sajnos esetenként teljesen tönkreteheti a zárszerkezetet. Mindez persze nem nagy ár, ha cserébe az elkövető nem jutott be, és könnyebb prédát keresve továbbállt…

Hívjon minket!

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárjavítás azonnal!