06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Hevederzár szerelés, hogy biztonságban legyenek értékeid

 

Meghibásodott az eddig megbízhatónak ítélt zár és szeretnéd lecserélni? Úgy érzed, nehezebben kattan a helyére zárnyelv az utóbbi időben? Esetleg növelnéd lakásod biztonságát, és emiatt lenne szükséged egy új hevederzárra? Bármi legyen is az ok, hevederzár szerelésben ránk számíthatsz!

A hevederzár az egyik legbiztonságosabbnak tartott kiegészítő zárfajta. A hagyományos zárnál jóval összetettebb, masszívabb zárszerkezetről van szó, amely ezáltal a betörők és piti tolvajok ellen is jobban véd. Feltöréséhez speciális célszerszámokra van szükség, így lehetetlen az egyszerűbb módszerekkel és házi praktikákkal feltörni.

 

Ha beszorult a zár

 

Kizártad magad a lakásból, vagy épp fordítva – bent ragadtál? Bárhogy próbálod, nem nyílik a zár, neked viszont hamarosan dolgod lenne? Hívj minket bizalommal! Tapasztalt zárszervizesekként a legprofibb eszközökkel rendelkezünk, ami a különböző zárnyitási technikákhoz szükséges. Minden zárfeltörési munkánkat úgy végezzük, hogy neked ne kelljen egyéb felmerülő költségek miatt aggódnod: a hevederzár szerelés után is ép és használható lesz, ha ránk bízod a munkát.

Felejtsd el a házi praktikákat

 

Azok az egyszerűnek tűnő megoldások, amiket nagyanyáink és az internet is bőszen hangoztat egy egyszerű zár beragadásakor, sajnos rengeteg esetben többet ártanak, mint használnak. A zárszerkezetbe jutott szappanhab például egy idő után megszárad, így – ha elő is segíti a zárnyitást – később biztosan számítanod kell egy komplett zárcserére.

A kulcslyukba tolt hullámcsat vagy hajtű szintén népszerű megoldás egy egyszerű zárnyitáshoz, azt azonban sokan nem gondolják végig, hogy a hullámcsatról lepattogzó festék bizony bent marad a zárszerkezetben, ezzel később akadályozza majd a kisebb, érzékenyebb lamellák mozgását. Mindemellett a fém hullámcsat a zárszerkezet kényesebb fém elemeit is károsíthatja, eldeformálhatja, ha avatatlan kéz próbál meg ügyeskedni velük. Ez sajnos elég hamar ismételten csak egy költséges zárcseréhez fog vezetni.

A legnagyobb gond a házi praktikákkal azonban az, hogy a legegyszerűbb zárszerkezetekhez mérten találták ki őket, a technológia azonban azóta fejlődött. Éppen azért, hogy a piti tolvajok és kalandra vágyó, vakmerő fiatalok ne élhessenek vissza ezekkel a praktikákkal, a hevederzárat jóval összetettebbre és masszívabbra tervezték elődeinél. Ha kárt nem is tudsz benne tenni a különböző praktikákkal, az idődet mindenképpen pazarlod velük – pedig biztosan tudnál hasznosabb időtöltést is elképzelni!

 

Mikor fordulj hozzánk?

 

Ha úgy látod, a hevederzárad kezdi megadni magát- Nehezebben zár és nyílik, reszelős, kattogó hangot ad ki, esetleg nem megfelelően mozog benne a kulcs
Ha úgy látod, valaki más próbálkozott feltörni a hevederzárat, vagy esetleg már meg is történt a betörés
Ha szeretnéd lecserélni régi záradat valami masszívabbra
Ha kizártad magad a lakásból, vagy éppen bentről nem tudsz kijutni a hevederzár hibája miatt
Ha elhagytad a kulcsod, és nem tudsz ki/bejutni a lakásból/ba
Ha bármilyen problémád akad a hevederzárral

 

Amire mindenképp figyelj!

 

Hiába van jó hevederzárad, ha a zárbetéted gyenge, vagy túllóg, ilyenkor könnyen eltörhető a zárbetét!

 

Miért éppen minket?

 

Mert pályafutásunk alatt számtalan különböző típusú és gyártmányú zárral dolgoztunk már, így
minden eszközünk és szaktudásunk professzionális és naprakész, emiatt nincs olyan zár, ami kifogna rajtunk.

Mindemellett tiszteletben tartjuk és óvjuk a tulajdonod: ha zárfeltörésre is kerül a sor, biztos lehetsz benne, hogy épen, használhatóan és teljesen működőképesen kapod vissza a hevederzárat.Ha Budapest területén belül vagy bajban, 1 órán belül megérkezünk a helyszínre, hogy segítsünk neked

A hét bármely napján, bármilyen időpontban hívhatsz minket, legyen szó hétvégéről, ünnepnapról vagy a késő esti órákról

A zárak okozhatnak meglepetést, de ha felkészült vagy, és van a zsebedben egy jó telefonszám, nem érhet baj. Mentsd el a 06 30 178-85-01-es telefonszámot, és fordulj hozzánk bizalommal!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Hevederzár szerelés, ha kerülnéd a betörőt

Hívjon! 06 20 575-15-95