06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Hol foglalkoznak zárjavítással Zuglóban?

 

Hajnalban keltél, egész nap talpaltál a melóban. Csak arra vágysz, hogy végre lerogyhass a kanapéra, bekapcsold a tv-t és végre pihenj egy kicsit. A bevásárlószatyor már húzza a karodat, de az utolsó erőddel még előbányászod a kulcsodat a táskád mélyéről. Már csak egy mozdulatra vagy attól, hogy végre ledobd a cipődet és leheveredj, de a zár nem nyílik. A kulcs nem fordul, az ajtó pedig zárva marad.

 

Mit lehet ilyenkor tenni?

 

Már minden lehetőséget számba vettél a bejutáshoz, képzeletben már átmásztál a szomszéd erkélyéről a sajátodra, feltörted a zárat és berúgtad az ajtót, akkor egy picit higgadj le, nem történt olyan nagy baj, mint azt gondolod!

Ha Zuglóban élsz – legyen szó panelról, kertes házról vagy társasházról – egyszerűen csak hívj minket a helyszínre és megoldjuk a problémát!

 

Mi lehet az oka, hogy nem tudsz bejutni a lakásodba?

 

Nagyon sok oka lehet annak, ha egy zár felmondja a szolgálatot, melyről senki sem tehet. Egy meghibásodott zárszerkezet, egy elidősödött alkatrész vagy egy eltört kulcs mind okozhatják a meghibásodást. Szóval ne okolj senkit, maximum a benned felgyűlt feszültséget oldod vele!

 

Miért nem érdemes egyedül megjavítanod a zárat?

 

Ha nem vagy zárszerelő, nem érdemes egyedül nekiállnod a dolognak. Mivel valószínűleg nem értesz hozzá, nem tudhatod, hogy pontosan hol a baj. Sokszor előfordul ugyanis, hogy nincs is szükség zárbetét cserére, egyszerűen csak szerelni kell a meglévőt. Ez nem csak költségkímélőbb, de gyorsabb eljárás is. Ha tényleg csak egy apró hiba okozza a bajt, de te kárt teszel az egész szerkezetben azzal, hogy hajtűvel vagy csavarhúzóval nekiesel, akkor feleslegesen vered magad költségekbe, mert innentől fogva már nem lesz elég a javítás, tényleg ki kell cserélni az egészet. Nem beszélve arról, hogy könnyen megkarcolhatod az ajtót is, ez pedig további kiadásokat jelenthet.

 

Hova fordulj, ha zárjavítás kell Zuglóban?

 

Higgadj le, fog a telefonod és tárcsázz minket!

Több éves szakértelmünk mellett speciális szerszámkészlettel is rendelkezünk. Először mindig felmérjük a problémát, csak ezt követően kezdjük meg a műveletek elvégzését. Elképzelhető, hogy a zárszerkezet a ludas, lehet egy apró alkatrész meghibásodása a baj forrása, de az is előfordulhat, hogy a kilinccsel vagy a kulccsal történt valami. Ha ezt felmértük, jöhet a gyakorlati megvalósítás, azaz a zárjavítás, vagy ha kell, a zárcsere.

Zuglóban egy órán belül ott vagyunk és kiszállási díjat sem számolunk fel.

Fontos, hogy nem hagyunk magadra, miután kinyitottuk a zárat, csak akkor hagyjuk el a helyszínt, ha megbizonyosodtunk arról, hogy az ajtó biztonságosan nyílik – és záródik is!

Érdemes tehát még a baj bekövetkezése előtt elmentened a telefonszámunkat, így, ha probléma lenne, azonnal tárcsázhatsz minket, ezzel rengeteg időt és idegeskedést megtakarítva magadnak: 06 20 575-15-95

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárjavítás Zuglóban – hova fordulj a bajban?