06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Mire figyelj a zárcserénél Zuglóban?

 

 

A reggeli rutin része minden reggel, hogy kilépsz a lakásodból és elugrasz a néhány méterre levő pékségbe, ahol megveszed a még forró, napindító kakaós csigádat és már szaladsz is a villamoshoz. Így kényelmesen beérsz a munkahelyedre és még a reggeled is jól indul. Egészen addig tökéletesen működik ez a rendszer, amíg egy ominózus reggelen be nem csap a ménkű és egyszerűen nem tudod bezárni a bejárati ajtódat. A péksüti kihűl, a villamos elmegy, te pedig ott állsz a nyitott ajtó előtt Zugló kellős közepén és még el sem tudtál indulni a munkába. Mi történik most?

Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani, mi fog történni, előbb azt kell tudni: mi történt? Mitől romlott el a zár?

Ez a kérdés korántsem költői, hiszen ettől függ, hogy javítható a dolog, vagy zárcserére lesz szükség. Ilyen szituációban az első dolgod az legyen tehát, hogy kihívsz egy zárszakértőt – mondjuk a mi csapatunkat – aki felméri a helyzetet, és megmondja neked, mi a további teendő.

 

Mitől romlott el a zár?

 

 

A zárak igencsak összetett szerkezetek, elég egy porszem a gépezetbe, és már kész is a baj, vagy csak az elhasználódástól…

Hogyan kerülhet bele porszem, szösz, szennyeződés?

Természetesen a kulcsodról, ami a zsebedben vagy a táskád mélyén sok mindennel találkozik, és még több behatás éri, ha ezen felül sörnyitásra, vagy apróbb dolgok elfűrészelésére is szoktad használni.

Az is gyakori probléma, hogy a zárnak kutya baja, viszont a kulcs a sok éves használattól elvékonyodott, netán megrepedt vagy el is tört: ilyenkor szintén ott állsz az ajtó előtt, és csak vakarod a fejed, hogy mi legyen most.

 

Mikor van szükség zárcserére?

 

 

Szerencsére nem minden esetben!

Ugyanis attól, hogy egy zár nem működik vagy meghibásodik, nem feltétlenül van szükség az egész zárszerkezet kicserélésére. Sokszor elég, ha speciális szerszámaink segítségével egyszerűen kijavítjuk a hibát és nem kell kivennünk az egész belső részt.

Mindezt viszont csak a helyszínen tudjuk megmondani, hiszen előfordulhat, hogy tényleg komolyabb beavatkozásra van szükség és az előző zár teljes egészében a kukában landol.

Viszont, ha a zárbetét nem fordul, körbeforog, akkor biztos cserére számíthatsz!

A jó hír az, hogy zárjavításban és zárcserében is profik vagyunk, az ajtódon egyetlen karcolás sem lesz, a zárad viszont újra tökéletesen fog működni.

A csapatunkban dolgozó szakemberek mögött levő több évnyi tapasztalatnak és a speciális szerszámoknak hála, gyorsan és hatékonyan hárítjuk el a problémát. A célunk az, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen és nem az, hogy nyomot hagyjunk az ajtókon.

 

 

Milyen ajtók esetében lehet megoldás a zárcsere?

 

 

Az ajtó típusa teljesen mindegy, a zár minden típusnál meghibásodhat. Nyugodtan hívhatsz akkor is, ha a bejárati ajtód egy egyszerű szerkezet, de lehet ez több ponton záródó biztonsági ajtó is, sőt, ilyen módon megoldható akár széfzárak vagy hagyományos, valamint immobiliserrel ellátott autók zárjának cseréje is.

 

 

Mit tehetsz, ha nem tudod kinyitni vagy bezárni az ajtódat?

 

 

Először is ne pánikolj és ha nem vagy műszaki beállítottsáú, akkor semmiképpen ne próbáld meg egyedül megoldani a problémát, hiszen egy rossz mozdulattal még nagyobb kárt tehetsz a szerkezetben. Sőt, az is előfordulhat, hogy ha eredetileg nem lett volna szükség a zárcserére, akkor a ténykedéseid után már bizony lesz.

Szóval a legjobb dolog amit tehetsz, ha azonnal tárcsázol minket. Ha elmondod még a telefonban, milyen zárról van szó, megkönnyíted a dolgunkat és még felkészültebben érkezünk.

Ha kell egy zárcsere Zuglóban vagy környékén, ne habozz, hívj azonnal: egy órán belül ott vagyunk és megoldjuk a problémát!

06 20 575 15 95

 

 

 

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárcsere Zuglóban sérülés nélkül – hova fordulj, ha félted az ajtódat?