06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Egy zárcsere ára Budapesten

 

Melyik a rosszabb? Ha nem nyílik az ajtó, vagy ha nem tudod bezárni? Minden bizonnyal egyiknek sem örülsz, főleg, hogy mindegyik kiadással jár. De nem mindegy, hogy mennyivel! Velünk egy zárcsere Budapesten az árakat tekintve rendkívül kedvező, és nem csak az alacsony kiadásokban vagyok verhetetlenek, hanem a gyorsaságban is!

 

Mi alapján választasz zárszervizest?

 

Téged vajon mi befolyásol a döntésedben, amikor a megannyi szakember közül választhatsz?

Referenciák vagy gyorsaság, az számít, hogy mennyire van közel a cég, vagy éppen az áraik döntenek? Hogy kinek mi a fontos, az teljesen eltérő, de az minden bizonnyal igaz, hogy a legjobb, ha minden egyszerre passzol, vagyis közeli a cég, gyorsan is kiérkeznek, minőségi munkát végeznek, ráadásul kedvező áron. Úgy gondolod ez képtelenség?

Mi tudjuk, hogy nem az, csak minden bizonnyal eddig rossz helyen keresgéltél. A zar-csere.com csapata garantáltan villámgyorsan kiérkezik Budapest határán belül, ráadásul teljesen ingyenesen, vagyis már a kiszállási díjjal is spórolsz, amit később fontosabb dolgokra elkölthetsz.

 

Mennyi az annyi? Zárcsere árak Budapesten!

 

Kezdjük a legelején. A legtöbben azon buknak el sok pénzt, hogy nem figyelik a kiválasztott cég telephelyének címét. Egy távolról érkező szerelő legtöbbször kiszállási díjat számol fel. De ha minket választasz, neked semmibe sem fog kerülni, hogy budapesti otthonodba kimenjünk és megvizsgáljuk a problémát. Legyen szó külső, vagy belvárosi kerületről, mi csak akkor számlázunk, ha már a zárat elintéztük!

Másik buktató, hogy utólag a zárszerelés után mond árat. Mi a legelején lefixáljuk a költségeket, nincs meglepetés!

 

Nézzük számokra fordítva:

 

Előfordul, hogy a zár semmilyen próbálkozásra sem nyílik. Ilyenkor zárnyitásra lesz szükség, ami nálunk 15 ezer forint + ÁFA-tól már elérhető.

A kiszállásért természetesen Budapesten belül továbbra sem kell fizetned. Kicsit más lehet a helyzet, ha az ajtó becsapódott és azután nem akar nyílni. A probléma mögött állhat, hogy az adott zárszerkezet csak egy irányból rendelkezik kilinccsel, de az is előfordulhat, hogy az ütés hatására a szerkezet meghibásodott.

Ez esetben a munkálatok díja 15 ezer forint + ÁFA-tól indul.

 

Időnként szükség lehet a zár cseréjére is, aminek ára a zár típusától is függ, hogy milyen hosszú a zárbetét, vagy milyen biztonsági szintű, magyarul mire védett? Fúrás, maghúzás, törés, finomnyitás…

Egy régebbi típusú 1, vagy 2 tollas zár esetében 15 ezer forint + ÁFA-val érdemes kalkulálni. 
Ha cilinderes zárbetét cseréről van szó, ott az árak is hasonlóan alakulhatnak.

Amennyiben nyitott ajtóról van szó, 1- 2 zárbetétről, körülbelül 15 ezer forint + ÁFA, akár egy zárt ajtó esetében. Ha a zárszerkezet igényel cserét arra plusz költséget nem számolunk fel az ügyfeleinknek.

Speciális zárak esetében, mint például a Mottura, vagy a Securemme is, nyitott ajtó esetében 20- 25 ezer forint + ÁFA-val kell számolni.

Ha tehát legközelebb Budapesten zárcserére van szükséged, akkor ne habozz, és válassz minket, mert mi gyorsaság és árak terén is egyedülállóak vagyunk.

Kiszállási díj a fővároson belül egyáltalán nem terhel, és pillanatok alatt minden visszatérhet a régi kerékvágásba!

 

Mindegy, hogyan zárult be – zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

 

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Zárcsere Budapest árak - mire számíts a bajban?

Hívjon! 06 20 575-15-95