06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Sürgősségi zárszervíz SOS, ha nagy a baj

 

Ha valami SOS, akkor bizony már alapvetően problémát jelent, ráadásul ha a megoldásához zárszervízre van szükség, akkor minden bizonnyal kizáródtál a lakásodból vagy épp ellenkezőleg, beszorultál oda valami miatt. Ilyenkor fontos tudnod, hogy nem kell kétségbe esned, ugyanis mi a segítségedre sietünk. 

 

Ha a kulccsal van probléma

 

Előfordulhat, hogy beletörik a kulcs a zárba, esetleg beszorul, nem fordul el vagy egyszerűen a hiba alapvető oka az, hogy elhagytad vagy ellopták a kulcsodat. Ha nincs pótkulcsod, szükséged lesz a zárszervíz segítségére, ugyanis ilyen szituációkban a legtöbbször előbb be kell jutni a házba vagy lakásba, és utána jöhet a zár javítása és a kulcs pótlása. 

 

Ha a zár vacakol

 

Az is előfordulhat, hogy a hiba a zárszerkezetben keresendő. Ha régi fajta, úgynevezett „tollas” kulcsos zár van az ajtón, akkor ezt már érdemes a telefonban jelezned, ugyanis ezek a kulcsok jellemzően jóval hosszabbak, mint a cilinderes zárba illő kulcsok. Mivel nem számítanak túl biztonságosnak, jellemzően régi garázskapukat, rácsokat, kertajtókat, pincelejáratokat, esetleg szobaajtókat nyitnak ezek a kulcsok. De ne aggódj, ezeket a zárakat is ki tudjuk nyitni és meg tudjuk javítani! 

Az úgynevezett „cilinderes zárak” ma már a legelterjedtebb szerkezetek Magyarországon. Ezekbe illeszkednek az apró, a köznyelvben úgynevezett „elzett” kulcsok. Sokkal biztonságosabbak, mint a tollas zárak, így a legtöbben erre a szerkezetre váltottak hazánkban azok is, akik korábban tollas zárakat használtak. Egy idő után azonban ezek a zárbetétek is meghibásodhatnak, de nem kell aggódnod, ebben is tudunk segíteni.

 

Miért ne próbáld meg egyedül kinyitni a zárat?

 

Ha nem nyílnak a zárak, semmiképpen nem ajánlott szakember nélkül cselekedni. Egy laikus egy rossz mozdulattal hatalmas és költséges károkat okozhat a saját ajtajában. Amennyiben nincs nagy gond, sok esetben elég, ha csak a zárbetétet szereljük meg, és a meghibásodásnak már nyoma sincs. Előfordulhat azonban, hogy ennél komolyabb a probléma, ebben az esetben viszont az egész zárszerkezet cseréjére szükség lehet.

 

Ha egy kicsit is úgy látjuk, hogy a javítással nem érnénk el a kívánt célt, mindenképpen a teljes szerkezet kicserélését javasoljuk, így nem kell aggódnod, hogy rövid időn belül visszatér a hiba. Ez azonban minden esetben csak a helyszínen dől el, mindenképpen látnunk kell a zárat, mielőtt döntünk.

Ha már zárcsere, akkor érdemesebb kicsit többet rákölteni egy biztonságosabb zárbetétre…

 

Mennyibe kerül az SOS zárszervíz?

 

Ez minden esetben egyedi, de ne aggódj, addig nem nyúlunk az ajtóhoz, amíg előzetesen nem tájékoztatunk a várható összegről. Jó hír viszont, hogy a fővárosban a kiszállás is ingyenes, így erre nem kell plusz költségeket számolnod, ha bajba kerültél.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Mások ezeket is olvasták:
Zarszerviz Budapesten 150x150 - SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!
Ezekre az intő jelekre figyelj, mielőtt zárszerviz keresel Budapesten!

Mikor lényeges a zárszerviz Budapesten?   Zavar, hogy egy nagybevásárlás után csomagokkal a kezedben még

Zarszerelo Budapesten 150x150 - SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!
Megbízható zárszerelő Budapesten? Igen, létezik!

A precíz zárszerelő Budapesten valóban ritka?   Ha a zárszerelő szó hallatán már látod lelki

zarszerelo budapest e1580379216492 150x150 - SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!
Zárszerelő Budapest – egy órán belül a helyszínen vagyunk!

Zárszerelő Budapest – ha számít az idő!   Nem nyílik az ajtód zárja, és fogalmad

Elvesztetted a lakáskulcsot a pótkulcs pedig a lakásban 150x150 - SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!
Elvesztetted a lakáskulcsot, a pótkulcs pedig a lakásban?

Mit tehetsz, ha elveszett a lakáskulcs? Felhívhatod az egyik barátodat, hogy hozza a baltát, de

A biztonsági zárak fajtái 150x150 - SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!
„Melyiket válasszam?” A biztonsági zárak fajtái

Segítünk eligazodni a megfelelő biztonsági zár kiválasztásában! Hajlamosak vagyunk azt gondolni, amit zár mögé rejtettünk,

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - SOS zárszervíz, ha gyorsan kell a segítség!

Hívjon! 06 20 575-15-95

Hívás