06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Hogyan válassz minőségi zárszaküzletet Budapesten?

 

Le kell cserélned a zárakat? Nyikorog a kilincs, forog a kulcs, esetleg egy betörő vagy egy óvatlan látogató tette tönkre egy nagy házibuli során? Nem tudod, hogy hol szerezhetnél be zárakat? íme, néhány tuti tipp arra, hogy Budapesten merre lelhetsz megfelelő zárszaküzletekre.

 

Most kerültél először olyan helyzetbe, hogy nem működik mindig minden zár olajozottan a lakásban? Fogalmad sincs, hol lehet zárakat szerezni Budapesten? Pedig talán már te is sokszor elmentél azon zárszaküzletek mellett, amiket most ajánlunk neked. 

Zárszaküzletek Budapesten minden kerületben előfordulnak, de egyáltalán nem biztos, hogy mindegyikben egyformán jól jársz. Érdemes olyan boltba menni, ahol a minőségi kínálat mellett barátságos árakkal várnak, és ha segítségre van szükséged, akkor szakértők válaszolnak a kérdésedre. Ahol hozzáértő szakemberek megoldják a problémádat és számos tanáccsal is elláthatnak – akkor is, ha amúgy laikus vagy. 

Ha nem áll tőled távol a barkácsolás és a szerelés, akkor érdemes elmenned egy szaküzletbe és segítséget kérned, ha viszont teljes körűen kiszerveznéd a feladatot, bízd ránk nyugodtan, mert ilyenkor beszerezzük neked a pótzárat! Ha pedig szeretnél előbb informálódni, utánajárni, lentebb ajánlunk neked olyan zárszaküzleteket Budapesten, amiknek elégedettek vagyunk a termékeivel és a szolgáltatásaival. Napi szinten vásárolunk zárakat, így elhiheted, hogy a városnak szinte már az összes boltját ismerjük:)

A zárak, kulcsok és egyéb tartozékok mellett sok helyen kulcsmásolást is vállalnak, de érdemes előre érdeklődni, hiszen nem mindenhol, nem minden kulcsból tudnak másolatot készíteni. Ha különlegesebb kulcsra van szükséged, azt valószínűleg előre meg kell rendelned, ha pedig kulcs programozás is kell – például autókulcsok esetén – akkor érdemes inkább specialistához fordulnod! 

Itt írtunk korábban arról, miért is nem olyan egyszerű az autókulcsok másolása!

Ha zárszaküzleteket keresel, a biztonság kedvéért ellenőrizd a nyitvatartási időt, és mielőtt odamész, telefonon egyeztess az eladóval, hogy tud-e neked segíteni.

 

Zárszaküzletek Budapesten:

 

  • Kulcskirály: VI. Bajcsy Zsilinszky út 63.

  • Zárkirály: II. Margit krt. 24.. és XI. Fehérvári út 24.

  • Elzett Zárszaküzlet: III.  Kerék u. 4.

  • Kulcslyuk Zárszaküzlet és szervíz: VII. Izabella u. 35.

  • Lehel Kulcs kulcsmásolás és zárszaküzlet: XIII. Lehel Csarnok galéria, Váci út 9-15.

  • Aranykulcs kulcsmásolás és zárszaküzlet: 13. Victor Hugo u. 19.

  • Zárcézár: XIII: Pannónia u. 19

  • Zártéka Bt.: VIII. Népszínház u. 16.

 

Ezekben a zárszaküzletekben mi megbízunk, és meleg szívvel ajánljuk neked is:)

Ha pedig ennél hathatósabb segítségre van szükséged, keress minket bátran!

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Melyik a legjobb zárszaküzlet Budapesten?