06 20 575 15 95 info@zar-csere.com

Ezt tedd, ha az elromlott zár kinyitására adod a fejed!

Mit tegyél, ha elromlott a zár?

 

Teljesen mindegy, hogy a bejárati ajtó adta meg magát, a kocsidba nem tudsz bejutni, a garázsajtó vagy a nyaraló zár vacakol, az eredmény ugyanaz: a vérnyomásod az egekben, a kulcsod cserben hagy, a megoldás pedig egyelőre várat magára. Próbálj meg lehiggadni, mert nem lehet olyan nagy baj, amit ne lehetne megoldani. Legalábbis szakember segítségével.

Számtalan probléma állhat egy elromlott zár mögött, erre pedig pontosan ugyanennyi megoldási módszer is létezik. Laikusként természetesen csak annyi a biztos, hogy valami baj van, az okokat és a praktikákat, amivel ki lehet nyitni, valószínűleg nem ismered fel azonnal. De nem is kell! Egy szakember könnyedén és gyorsan átlátja a helyzetet és megoldja a gondot, ráadásul nem kell egy tapodtat sem mozdulnod a helyszínről.

Mi a helyszínre sietünk, hogy kisegítsünk a szorult helyzetből, legyen szó lakásajtóról, kocsiról vagy széfről.

 

Zárszerelés vagy zárcsere?

 

Sokan félnek a zárcserétől, pedig nem minden meghibásodás esetén van szükség rá. Sok esetben elegendő csupán a zár javítása. A szerelés ráadásul sokkal gyorsabb és költséghatékonyabb, mint a csere. Természetesen, ha menthetetlen a zárbetét, muszáj kicserélni, ám sokszor egyszerűen csak egy pici rásegítés szükséges ahhoz, hogy újra hibátlanul működjön az ajtó. Persze attól is függ ez, hogy a kocsi zárjáról, egy széfről vagy egy bejárati ajtóról van-e szó…

 

Elromlott zár kinyitása egyszerűen – egyedül vagy szakemberrel

 

Ha több próbálkozás után sem nyílik az ajtó, eltört a kulcs, körbeforog a zár, meg se moccan vagy egyéb olyan probléma merült fel, ami miatt nem tudsz bejutni a lakásodba, garázsba vagy a kertedbe, nem érdemes házi trükköket alkalmazni. Ilyenkor, ha valaki feszegeti az ajtót vagy piszkálja a zárat, sokkal nagyobb károkat képes okozni, mint amilyenek az eredeti problémánál fennálltak.

Ne ess neki sem hajtűvel, sem dróttal, sem csavarhúzóval vagy egyéb hegyes tárgyakkal a zárnak! Ezek a trükkök a filmekben működnek, de a valóságban egy összekarcolt ajtót kapsz cserébe, amely nagy valószínűséggel továbbra is zárva marad. A legjobb megoldás, ha azonnal szakember hívsz a helyszínre (legyen szó bármilyen zárról és annak akármilyen problémájáról).

Garantáltan zúzásmentesen nyitjuk ki az ajtót és szereljük meg a zárat, speciális szerszámaink segítségével. Ha mégis valamilyen kár keletkezne az ajtón, a javítás árát megtérítjük! Persze csak akkor, ha a kárt mi okoztuk, és nem azért van összekaristolva az ajtó, mert te már fél óráig próbáltad kinyitni egy kiskéssel…

Budapest területén ingyenes a kiszállás és forgalomtól függően igyekszünk mielőbb (általában egy órán belül) a helyszínre érni.

Érdemes más most elmenteni a telefonszámunkat, így, ha esetleg bajba kerülsz, egyszerűen csak ki kell keresned minket a névjegyzékből, mi pedig indulunk és segítünk! A telefonszám: 06-20- 575-15-95.

Bárhogy zárult be, zúzás nélkül kinyitjuk!

 

bad3562d13f477d4572ffcfae1463e71 - Elromlott zár kinyitása egyszerűen

Hívjon! 06 20 575-15-95